Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

Ο ελβετόψυχος...


Τί να τα κάνεις τόσα χρήματα αν δεν ξέρεις πώς να τα σπαταλήσεις ρε φίλε? Τί, να τα βάλω στην τράπεζα ν'αυγατίζουν, ή να τα φυλάω μέχρι να με θάψουν?


Όταν κλείνομαι σπίτι από τις 8 το βράδυ καθημερινή και το μόνο που ξέρω να κάνω είναι να πίνω σαν πούστης, όχι μπας & χτυπήσω κανα γκομενάκι διαδικτυακό, αλλά για να βγάλω την μαλακία που με δέρνει από την ανία της καθημερινότητας?


Ή όταν πάω για σκι να πληρώνω τα μαλλιοκέρατά μου στο Γκστάαντ & στο Σεντ-Μόριτζ, ενώ υπάρχουν θαυμάσια θέρετρα στην γειτονική Γαλλία, πολύ φθηνότερα και με εντυπωσιακότερες και πληρέστερες πίστες?


& όταν βγω να πάω πού? στα δυο-τρία ξενέρωτα μπαρ των δυτικών businessmen ή στα σκατόμπαρα των άρρωστων punk που βρίθουν σε αυτή τη θλιβερή πόλη?


& επιπλέον, θα πάω μετανάστης να βρω δουλειά σε αυτήν την αποστειρωμένη πόλη που δέχεται σωρρηδόν τους ανά την γη απελπισμένους για να τους αδειάσει ένα-δυο χρόνια αργότερα, αφού τους έχει ξεζουμίσει στην παραοικονομία?


Λοιπόν, όποιον συναντήσετε και σας πει ότι η χώρα του Καλβίνου είναι θαυμάσια, θα συμβαίνουν τα εξής τινά: ή είναι άνω των 55 ετών με συντηρητικό background, ή οι τράπεζες φρόντισαν καλά το πόθεν έσχες του, ή...είναι ελβετόψυχος!!!αχαχα


@ plus




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου